Binnen of op terras

Authentieke lunchbar

Weet u wat lunchbar Anna-Mit in Heist-op-den-Berg zo uniek maakt? De gezelligheid en warmte die u voelt in onze zaak! Maar uiteraard ook de overheerlijke gerechten en tasty dranken zorgen voor een onvergetelijke indruk.

BLT sandwiches

Onze bacon-lettuce-tomato sandwiches zijn een unicum in de regio en worden door heel wat mensen telkens opnieuw terug besteld wanneer ze langskomen. De broodjes hebben steeds een aangepaste dressing zodat elk ingrediënt ten volle tot zijn recht kan komen.

Verschillende soorten

U kunt bij ons kiezen tussen drie soorten BLT sandwiches: BLT spek, BLT kip en BLT Zalm. Ook ajuin is steeds een toegevoegd ingrediënt en alles wordt op het ogenblik zelf vers bereid. Ontdek zelf de BLT sandwiches van lunchbar te Heist-op-den-Berg Anna-Mit en hop zeker binnen!

Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom want alle gerechten kunnen in kinderporties besteld worden. Daarenboven zijn er een kinderstoel en kleurboeken aanwezig. Is het mooi weer, dan kunt eveneens terecht op ons ruim terras zodat u van het zonnetje kunt genieten.

Contacteer ons!
015 70 00 96